Известие

Collapse
No announcement yet.

свирещи спирачки!!! Помощ ще си посегна!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Spin City!

Comment

На мен пък ми свирят сигурно от свирките в ауспусите А всъщност проверете по номер на рама може да са ви със свирки апаратите на колата щот и такъв модел сигурно има Петко провери да не си купиш брембо със вградени свирки че дисковете вече са модерни имат свирки
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бъркаш се,аз натискам с гаечен ключ и в същото време въртя.Само че като въртиш гледай да не хващаш уплътнението на буталото.Тоест да не го скъсаш.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
          Гърците ми казах, че Брембо дискове с накладки Феродо свирят....с Ремсата не....

При мен свиренето не е свиране е нещо като спиране на трамвай или влак в аварийна ситуация...това при леко спиране...страшно дразнещо е....сегашните ми дискове са RC.

Накладки ЕВС за нас са около 70лв. предните....което мисля е добра цена.
          Аз съм с дискове РЦ и накладки Ремза,резултата е добър,свирят ма много рядко
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X